English
© 2010 Νομική Βιβλιοθήκη

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


eydpelop

twitter kathimerini











ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δημοσιεύσεις

01/10/2019
Cyber Security Conference

The era of constant vigilance
8 Οκτωβρίου 2019, Ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens

Σε ένα διευρυμένο περιβάλλον ψηφιακού μετασχηματισμού, η κυβερνοασφάλεια (cyber security) έχει βρεθεί στο επίκεντρο όχι μόνο της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλά και του παγκόσμιου χάρτη των πολιτικών και γεωγραφικών εξελίξεων. Τα παραδείγματα του ψηφιακού πολέμου (cyberwarfare) μεταξύ χωρών δεν είναι κάτι άγνωστο και αφορούν πολλαπλά επίπεδα από το εμπόριο μέχρι την κατασκοπεία. Η κατανόηση των γεωπολιτικών κινήτρων και επιπτώσεων μπορεί να βοηθήσει τους οργανισμούς να παραμείνουν σε εγρήγορση, να προβλέψουν και να προετοιμαστούν για σοβαρές απειλές στον κυβερνοχώρο σε στρατηγικό επίπεδο.

To πρώτο συνέδριο της KPMG για τo Cyber Security είναι γεγονός. Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδείξει επίκαιρα και στρατηγικά θέματα που απασχολούν τα υψηλόβαθμα στελέχη που ασχολούνται με θέματα cyber security, για τους επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου της Ασφάλειας Πληροφοριών, καθώς και CEOs και ηγέτες επιχειρήσεων τους οποίους απασχολούν τα θέματα κυβερνοασφάλειας σε ολιστικό επίπεδο.

Το συνέδριο απευθύνεται σε CISOs, CIOs και CEOs. Επίσης, Risk Managers και υψηλόβαθμα στελέχη Ασφάλειας Πληροφοριών.

Βεβαίωση παρακολούθησης - CPEs:

8 CPEs θα δοθούν με τη βεβαίωση παρακολούθησης στους κατόχους πιστοποιήσεων του ISACA Athens Chapter και του (ISC)2 Hellenic Chapter μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Μαρία Καστρησίου (kpmgevents@kpmg.gr και στο 210 6062254)